Hoppa till sidans innehåll

Allmänna köpvillkor


Villkor för köp

Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av anmälningar/biljetter/platser till evenemang. När bokning har skett är du som kund bunden av ditt köp. Inga bokningar/köp kan göras utan förskottsbetalning. Du ansvarar själv för att kontrollera om ett evenemang är flyttat eller inställt. Om ett arrangemang ställs in bör Du omgående kontakta oss som arrangör, som ansvarar för frågor om dennes eventuella återbetalning för anmälningar/platser/biljetter. Vid inställt arrangemang återbetalas inte service- och administrationsavgifter. Betald anmälan kan inte överlåtas till annan person.

Om du väljer att betala via faktura är du som kund bunden till köpet, oavsett om du deltar på evenemanget eller ej. En bokning med fakturabetalning är dock inte giltig/konfirmerad innan fakturan är betald. Vi har således rätt att makulera obetalda bokningar innan evenemanget. Din betalning hanteras av Racetimer/Kredlin AB på uppdrag av oss.

Leverans

Ditt startbevis får Du efter avslutat köp/bokning och är bevis på Din betalning/bokning. Spara detta bokningsnummer och ta med det till evenemanget. Inga fysiska biljetter, kvitton eller bekräftelser kommer att skickas ut om inget annat anges.

Avgifter

En bokningsavgift kan tillkomma på vissa bokningar. Eventuell bokningsavgift specificeras alltid innan betalning sker.

Hantering av personuppgifter

För att kunna hantera ditt köp/bokning behöver vi ditt namn, adress, e-post och telefonnummer. Vissa arrangörer efterfrågar mer information än detta, Racetimer/Kredelin samlar då in ytterligare information samt gör denna tillgänglig för arrangören. Racetimer/Kredelin förbehåller sig rätten att, på uppdrag av arrangören, lagra de uppgifter som lämnas via dig.

Racetimer/Kredelin lämnar aldrig ut personlig information till någon annan än oss som arrangör. Racetimer/Kredelin ansvarar inte för arrangörers hantering av personuppgifter. Arrangören eller Racetimer/Kredelin kan komma att kontakta dig i ärenden gällande bokningstjänsten. I och med godkännandet av dessa villkor lämnar Du ditt godkännande till att Racetimer/Kredelin och vi som arrangör lagrar Dina personuppgifter och behandlar dessa uppgifter för de ändamål som angetts ovan.

 

Brott mot köpvillkoren

Vi förbehåller sig rätten att makulera dina anmälningar/biljetter/platser, om Du missbrukar tjänsten, använder falska identitetsuppgifter, eller bryter mot eller försöker kringgå köpvillkoren. I dessa fall återbetalas inte serviceavgiften.

Uppdaterad: 31 MAR 2016 20:48 Skribent: Mats Elffors

Kontaktinformation:

E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Sundsvalls Friidrott
Baldershovs IP, Box 7007
85007 Sundsvall

 Sponsorer

 

VW

 

visitsundsvall

 

 

 

sundsvall